Softboxen op Merk

Op deze pagina vind u een overzicht van alle Softboxen van de verschillende merken op alfabetische volgorde. Staat de Softbox die u zoekt er niet tussen, bent u op zoek naar een ander product of wilt u een afpraak maken, belt u dan met 020 - 690 98 98 of mail naar info@bbplight.com, u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom met winkel in Amsterdam om het continulicht en toebehoren zelf te testen. Wij zijn geopend maandag tot en vrijdag van 8.00 - 17.00u.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

DoPchoice LANTERNS

Een softbox kopen bij BBP Light de webshop voor continuverlichting en uw softboxen.

Bent u op zoek naar een goede softbox? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij BBP Light. Wij zijn de experts op het gebied van softboxen en alle andere producten voor foto, film, video en in de studio. Ons bedrijf is al sinds 1992 actief en is door de jaren heen uitgegroeid tot de toonaangevende importeur en verkoper van o.a. softboxen in Nederland. Wij verkopen als softbox webshop louter producten van de allerhoogste kwaliteit. U bent daarbij bij ons niet alleen maar aan het juiste adres voor een nieuwe softbox, maar ook voor alle andere producten op het gebied van professioneel continulicht en toebehoren voor film, fotografie, musea, studio's, televisie en video.

Het belang van een goede softbox

Met professionele softboxen zorgt u ervoor dat u als professioneel fotograaf, filmer, videomaker of in de studio de mooiste opnamen kunt maken. Neem bijvoorbeeld een portretfotograaf die met een flitser werkt. Een goede softbox is dan eigenlijk onmisbaar. Met dit product wordt het licht van de flitser zachter, waardoor een natuurlijker effect ontstaat dan wanneer u de flitser zonder softbox zijn werk laat doen. We hebben meerdere merken op dit gebied voor u klaarstaan, maar ook vele andere producten om uw werk nog professioneler en mooier te maken.

Een bestelling maken bij onze softbox webshop

Als u in onze webshop een product heeft gevonden dat op uw wensen aansluit, dan is een bestelling eenvoudig gemaakt. We zorgen er dan voor dat dit product zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over een bepaald product, over de status van uw bestelling of over een gerelateerd onderwerp. In dat geval hoeft u alleen maar even contact met ons op te nemen en wij zorgen dat uw vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. We zitten ook altijd voor u klaar om u advies te geven over de beste producten om te gebruiken in uw studio of op locatie. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.